Medlemmar

hannaHanna Johansson är en kul prick med passion för fruktsallad, goda böcker och improvisationsteater. Hon spelade Timo och Joda i Sårskorpor, Ingrid i Människor i solen och gör rollen som Wilma i Perfect Life AB. 

 

 

LottaLotta Losten gillar att sjunga högt i duschen, prata för sig själv och dansa i köket samtidigt som hon poppar popcorn och kokar ihop planer av drömmar och rykande hett te. Hon spelade Agneta och Doris i Sårskorpor, Stina i Människor i solen och gör rollen som Idun i Perfect Life AB.

 

LovisaLovisa Perman gillar korsord, dans och sin cykel. Beter sig ofta lite för inrutat men maskerar det skickligt med trams. Lovisa spelade Virve och Max i Sårskorpor och Siv i Människor i solen.

 

 

LisaLisa Ström är en glad typ som gillar frukost, att dansa tills fötterna gör ont och som tror att munspel skulle vara det ultimata instrumentet om hon bara kunde spela på det. Hon spelade Rolle och Isa i Sårskorpor, Fru Sörensson i Människor i solen och gör rollen som Elma i Perfect Life AB. 

 

FridaFrida Hartvigsson är den lugna, rastlösa tänkaren som aldrig säger nej till kaffe eller snus. Frida regisserade Sårskorpor och Människor i solen. Hon har regisserat och skrivit manuset till Perfect Life AB och gör även rollen som Ulrika. 

 

 

MatildaMatilda Magnusson är en sång- och danstant med förkärlek till Björn Afzelius och clownen inom sig. Hon spelade K i Sårskorpor och gör rollen som Erika i Perfect Life AB.

 

 

JoelJoel Lind är en inbiten skogsromantiker med vedklyvning som livets största intresse. F.d. festivalproducent som till vardags armbågar sig fram i kulturbranschens varma famn. Joel var ljud- och ljustekniker i Sårskorpor och Människor i solen och sköter även tekniken i Perfect life AB. 

 

1794657_10152704539650837_4083722474328365311_nHasse Nyman har varit med i spex både som elev och lärare. När han gick i pension flyttade han till Göteborg. Hasse har ett stort teaterintresse, både som åskådare och amatörskådis. Han säger själv att ”Teater Esther är det härligast jag varit med om! Underbara och proffsiga kamrater.” Hasse spelar rollen som Johan i Perfect Life AB. 

 

Lena Gustafsson är en kvinna som ser lärandet i livets ögon och hälsans värde i sina orgamivikta tranor. Olikheter berikar säger Lena och bildar en såpbubbla i regnbågens färger. Lena spelar rollen som Victoria i Perfect Life AB. 

 

Arvid Sondén gör musiken i Perfect Life AB. 

Annonser